Nazwa Naszej KWIACIARNI pochodzi od pnącza , które w naturalnych
warunkach [MADAGASKAR] dochodzi wręcz do 6m a jego kwiaty obficie
zakwitające póżnym latem wydzielają przepiękny zapach rozchodzący się po całym mieszkaniu. W doniczce w domowych warunkach pnącze to dochodzi do 2m a po paru latach ...
Wykwintne restauracje posiadają w spersonalizowanej katalogu usług/produktów jadalne kwiaty, które są dobrym dodatkiem nawet jako dekoracja. Walory smakowe niektórych jadalnych kwiatów też są bardzo dobre, ale przede wszystkim jak to bywa w wypadku kwiatów są to walory miłe dla oka, które powodują że nasz umysł odbiera jedzenie jeszcze smaczniej. W znaczącej liczbie przypadków łączy się jadalne kwiaty z jakimś większym daniem, ponieważ zmysł ludzki najlepiej odbiera bodźce smakowe w połączeniu z zapachem , a dodatkowo designem danej potrawy. Dosłownie najlepsze danie podane w Sali gdzie nieprzyjemnie pachnie będzie nisko ocenione, a jak wiadomo najlepsze restauracje walczą o jak najlepsze oceny smakoszów i innych recenzentów dla portali i gazet. W ten metodę przykładowo. restauracja z Paszkówki, które woli być jak najwyżej oceniona w rankingu musi pamiętać o zasadzie zmysłów i przygotowywać dania znakomicie, ale też znakomicie podawać dania tzn. w odpowiednich postanowieniach. Te warunki to przede wszystkim zmysł zapachu. Oddzielenie i osobna wentylacja dla Sali dla nabywców, a personelu to dobry koncepcja. Dalszym pomysłem jak zakup urządzeń do oczyszczania powietrza. Oprócz zapachem i smakiem ważny jest też wygląd dania. Jest udowodnione naukowo, że dania które posiadają nieprzyjemny wygląd są niżej oceniane nawet jeżeli są bardzo smakowite. Pojawia się to w wypadku niektórych dań, gdzie nie kobiety i mężczyźni ludzie są zwolennikami danego dania w tej chwili ze względu na zmysł wzroku. Luksusowe restauracje z Paszkówki i okolic w tej chwili z tego powodu oferują jadalne kwiaty, które dodają bardzo wielu walorów estetycznych.